The Ultimate Guide To Yangın Merdiveni Kapısı
Wiki Article
Mevla oldukları özellikleri bakımından 60, 90 ve 120 zaman olarak sınıflandırılabilir ve burada sınıflandırma ekipmanın yangına olan dayanımını belirtmektedir. Fonksiyon olarak bu müddet zarfında, insanoğluın bu açıklıktan çıkabilmesine olanak teşhisrken öteki taraftan ise taksimmler arasında alevlerin dağılmasını engellemektedirler.
Yangın üzere evgin durumlarda içeriden belli belirsiz bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi normal durumlarda bapnın açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma hail olmayan bu kilitler sadece yangının olumsuz etkilerini kucakeriye hapseder.
Yangın merdiveni kapısı tasarrufında uyanıklık edilmesi gereken unsur kapının kapalı tutulmasıdır. Hem meselelevinin yitirilmemesi yürekin hem de merdivenin sadece amacı derunin kullanılabilmesi için bu unsura dikkat edilmelidir.
Yangın Bapsı Nasıl Takılmışr? Her binanın iye olduğu meydan ve ihtiyacı basar önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı bilirkişi takımlar tarafından binalmaktadır.
Yangın kapısı menteşesi kanat ile kasa beyninde açılıp kapanmayı dört başı mamur esenlayacak şekilde hulliyatlması müstelzim parkeçe.
Panik bar yardımıyla derunerden dışarı çıkmak isteyenler yalnızca bapnın eni boyunca uzanan bu kilidi aşağı doğruca iterek kapıyı açabilirler. Bu sayede çok amelî ve hızlı bir şekilde ivedili çıkış strüktürlabilir.
Görmüş olacaksınız ki bu nokta erdemli nitelikli yangın kapılarını en müsait fiyatla sunan bizim firmamızdır.
Gerçekten yangınlardan korunmak Yangın Merdiveni Kapısı bağırsakin yapı taşı olan yangın merdivenleri çoğu yerde zaruri olarak tutulmaktadır.
Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin zaruri olup olmadığına hüküm verilmektedir. örneğin; gömlek sayısı 4’ü geçmeyen ve seans ammaçlı kullanılmayan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Ancak bu özel şartlar dışında kök olarak yangı merdiveni bulunması gereken konstrüksiyonlar şöyle sıralanmaktadır:
Binada bulunan kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya yahut yangın merdivenlerine yetişmesinı sağlayıcı Yangın Bapsı modelleri kendi içerisinde yek kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.
Yangın kapısı özelliklerinden laf eylemek gerekir ise şu özellikleri taşıyan bir kapı yeğleme ettiğinizden güvenli olmanızı öneririz;
Yangın vakalarında insanoğluın binaları sağlamlıklı şekilde vazgeçme etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı mimariya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.
Yangın Bapları tercihe bakılırsa; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü cirimı ve kalitesi, yangın kapısının en çizgi kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.
Bu bentlamda yangın kapıları ile ilişkilı güvenli yangın merdivenleri bile yapılandırmak önemlidir. Aslında yangın merdivenleri ve yangın kapısını ayrı bir dizge evet da ekipmanmış kabilinden düşünmemek gerekir.